A Vivace kezelés a rádiófrekvencia erejével a bőr saját öngyógyító folyamatainak stimulálására épít.  A rádiófrekvencia bőrre gyakorolt tartós és pozitív hatása már régóta ismert. Ennek eredményeképpen elsimulnak a ráncok, különösen a szem, száj környékén és a homlok területen. A Vivace a bőrmegújítás mellett alkalmas az aknés hegek elsimítására, sőt a pórusok összehúzására is.

A kezelés előnyei:

  • Bőre látványosan üdébbé, feszesebbé válik
  • A bőrkép sokkal egységesebb, fiatalosabb lesz
  • A bőr teljesen megújul
  • Csökkennek a finomabb ráncok
  • A tágabb pórusok összehúzódnak

A VIVACE arckezelés a bőrfiatalító módszerek három hatását ötvözi:

  • Kollagén indukciós terápia – A bőr mélyebb rétegeiben stimulálja az új kollagén és elasztin rostok termelődését.
  • Sebgyógyulási folyamat pozitív hatása – Felgyorsítja a bőr épen maradt területeiből kiindulva a tűszúrások mikrosérüléseinek természetes sebgyógyulási folyamatát. Ennek köszönhetően a bőr sokkal rugalmasabb és ránctalanabb lesz.
  • Fényterápia – A vörös LED impulzusok aktiválják a bőrsejteket, növelve a kollagén termelés mértékét, a bőr nedvességtartalmát, valamint javítják a bőrtónust és a bőrtextúrát. A kék LED fény a javítja az aknés bőr állapotát.

A kezelés teljes arc területen az érzéstelenítéssel együtt másfél órát vesz igénybe. A legjobb eredmény eléréséhez 3-4 kezelés szükséges 3-4 hetente ismételve. Ezután évente legalább egy fenntartó kezelést javaslunk.

A VIVACE készülék orvosi CE minősítéssel rendelkezik.

 

NANOSOFT™ NCTF 135HA


A NANOSOFT™ NCTF 135HA kezelés egy új innovatív, klinikailag igazoltan hatékony orvoskozmetikai kezelés. Apró nanotűk segítségével az NCTF 135HA polirevitalizációs koktél a bőrbe juttatható. Csökkenthetőek a ráncok, a szem alatti sötét karikák. A  kezelés a szem alatti kellemetlen sötét karikák eltüntetésére tökéletes.
A NANOSOFT NCTF 135HA Kezelés egy exkluzív rejuvenációs, bőrminőség javító kezelés.
Ezzel a kezeléssel a legérzékenyebb részek is jól kezelhetőek. A felső és alsó szemhéj is kezelhető, a szarkalábak és ráncok vagy a nyaki redők mentén kifejezetten a redő/ránc mentén tudjuk elosztani a polirevitalizációs koktélt.


Az ajkak körüli kis ráncok is jelentősen javíthatók. A polirevitalizációs koktél tökéletesen a ráncba juttatható, minimális kellemetlenséggel, precízen. A száj körüli kezelés elhalványítja a finom ráncokat, redőket, dohányzó/csókráncokat. A bőr sugárzó, egyenletes és ragyogó lesz.
A Nanosoft eszköz 3 db lyukas, piramis formájú, szilikon kristályból készült pengéből áll, melyet MEMS technológiával készítenek. A bőrbe hatoló penge szinte észrevehetetlen módon stimulálja a bőrt és vezeti be a hatóanyagokat a bőrbe. Kifejezetten kozmetikusok számára fejlesztették ki.

NCTF HA 135