A Vivace kezelés a rádiófrekvencia erejével a bőr saját öngyógyító folyamatainak stimulálására épít.  A rádiófrekvencia bőrre gyakorolt tartós és pozitív hatása már régóta ismert. Ennek eredményeképpen elsimulnak a ráncok, különösen a szem, száj környékén és a homlok területen. A Vivace a bőrmegújítás mellett alkalmas az aknés hegek elsimítására, sőt a pórusok összehúzására is.

A kezelés előnyei:

 • Bőre látványosan üdébbé, feszesebbé válik
 • A bőrkép sokkal egységesebb, fiatalosabb lesz
 • A bőr teljesen megújul
 • Csökkennek a finomabb ráncok
 • A tágabb pórusok összehúzódnak

A VIVACE arckezelés a bőrfiatalító módszerek három hatását ötvözi:

 • Kollagén indukciós terápia – A bőr mélyebb rétegeiben stimulálja az új kollagén és elasztin rostok termelődését.
 • Sebgyógyulási folyamat pozitív hatása – Felgyorsítja a bőr épen maradt területeiből kiindulva a tűszúrások mikrosérüléseinek természetes sebgyógyulási folyamatát. Ennek köszönhetően a bőr sokkal rugalmasabb és ránctalanabb lesz.
 • Fényterápia – A vörös LED impulzusok aktiválják a bőrsejteket, növelve a kollagén termelés mértékét, a bőr nedvességtartalmát, valamint javítják a bőrtónust és a bőrtextúrát. A kék LED fény a javítja az aknés bőr állapotát.

A kezelés teljes arc területen az érzéstelenítéssel együtt másfél órát vesz igénybe. A legjobb eredmény eléréséhez 3-4 kezelés szükséges 3-4 hetente ismételve. Ezután évente legalább egy fenntartó kezelést javaslunk.

A VIVACE készülék orvosi CE minősítéssel rendelkezik.

 

EXOXE

Exoxe regeneráló készítmény

Erős, regeneráló hatású készítmény, amely megoldás pigmentfoltok halványítására, kisebb ráncok enyhítésére, sebek és bizonyos bőrbetegségek kezelésére. Felhasználási javaslat: minden korosztálynál egyaránt alkalmazható, hiszen a sejtek regenerációjára folyamatosan szükség van. Felhasználás menete: mikrotűs kezelést követően közvetlenül javasolt az EXOXE használata.

Gyulladáscsökkentő

A legjelentősebb a gyulladáscsökkentő hatása. A szteroidok alternatívájaként használják bőrgyulladás, gyulladásos akné, hajhagymagyulladás és atópiás dermatitis esetén.

Antioxidáns

Az exoszómák erős antioxidáns hatással segítenek elnyomni az emberi szervezetre káros aktív oxigént, ezáltal csökkentik a ráncokat és megakadályozzák az öregedést.

Regeneratív

Az exoszómák parakrin hatás révén indukálják a sérült sejtek regenerálódását. A hatások széles skálája ismert, például újjáépítik a felhámot, vérereket (neoangiogenesis) hoznak létre.

Egészséges bőrszín

Az exoszómák a sejtek melanin termelésének csökkentésével hozzájárulnak az egészséges bőrszín kialakításához.

Exoxe regenerálás mikrotűs kezelés után

Az anyag használata a mikrotűs kezelés után javasolt, hogy a lehető legjobban kifejtse hatását. A piacon jelenlévő termékek közül a klinikai vizsgálatok szerint jelenleg a leghatékonyabb, 5. generációs termék. Hatékonyságát klinikai vizsgálatokkal igazolták.

 

NANOSOFT™ NCTF 135HA

A NANOSOFT™ NCTF 135HA kezelés egy új innovatív, klinikailag igazoltan hatékony orvoskozmetikai kezelés. Apró nanotűk segítségével az NCTF 135HA polirevitalizációs koktél a bőrbe juttatható. Csökkenthetőek a ráncok, a szem alatti sötét karikák. A  kezelés a szem alatti kellemetlen sötét karikák eltüntetésére tökéletes. A NANOSOFT NCTF 135HA Kezelés egy exkluzív rejuvenációs, bőrminőség javító kezelés. Ezzel a kezeléssel a legérzékenyebb részek is jól kezelhetőek. A felső és alsó szemhéj is kezelhető, a szarkalábak és ráncok vagy a nyaki redők mentén kifejezetten a redő/ránc mentén tudjuk elosztani a polirevitalizációs koktélt.

Az ajkak körüli kis ráncok is jelentősen javíthatók. A polirevitalizációs koktél tökéletesen a ráncba juttatható, minimális kellemetlenséggel, precízen. A száj körüli kezelés elhalványítja a finom ráncokat, redőket, dohányzó/csókráncokat. A bőr sugárzó, egyenletes és ragyogó lesz. A Nanosoft eszköz 3 db lyukas, piramis formájú, szilikon kristályból készült pengéből áll, melyet MEMS technológiával készítenek. A bőrbe hatoló penge szinte észrevehetetlen módon stimulálja a bőrt és vezeti be a hatóanyagokat a bőrbe. Kifejezetten kozmetikusok számára fejlesztették ki.

NCTF HA 135

POLLOGEN OXYGENEO™ KEZELÉS

Élvonalbeli oxigenizációs technológia. A Geneo hatféle, innovatív arckezelése minden korosztályhoz, minden bőrtípushoz testreszabható, a szérumok aktív összetevőket tartalmaznak, és specifikus bőrproblémákat kezelnek.

OxyGeneo kezelés

A Pollogen OxyGeneo kezelés eltávolítja az elhalt hámsejteket, gyengéden hámlasztja a bőrfelszínt a buborékoló, Co2-ben gazdag környezetben és tisztítja az eltömődött pórusokat. Majd hidratál, ránctalanít, mélyebbre juttatja a bőrbe a hatóanyagokat, mint bármilyen más kezelés.

OxyGeneo™ egy kezelés, amely minden évszakban elvégezhető, hogy az év 365 napján ragyoghasson. Az eredeti Geneo OxyPodok 100%-ban terápiás hatóanyagokból, hozzáadott vegyszerek, színezékek vagy tartósítószerek nélkül készülnek és megcélozzák a bőr speciális igényeit.

Az OxyGeneo™ kezelés a test természetes fiziológiai folyamatait hasznosítja, hogy a Bohr-effektussal belülről kifelé, oxigénnel lássa el a bőrt! A bőr felszínén az oxigén növekedése elősegíti a bőr fiatalosabb, egészségesebb megjelenését, miközben fokozza a véráramlást és más természetes anyagcsere-folyamatokat is.
Az OxyGeneo™ átfogó arckezelő berendezés a fiatalabb, üdébb és szebb bőr természetes úton történő elérését célozza. Egyedülálló, három az egyben arckezelést kínál, amely a bőr külsején és belsején is hatva, klinikailag bevált technológiákat kombinál: a Tripollar RF, az Oxygeneo és az ultrahang technológiákat. E három opcióval a test természetes folyamatait támogatja, megújítja és újjáépíti a bőrt. A bőrt komplex módon kezeli. A rádiófrekvencia a bőr alsó, tartó rétegének feszességéről gondoskodik. Az oxigén a sejtek megújulását eredményezi. Az ultrahanggal a teljes tápláláshoz szükséges speciális szérumot tudunk bejuttatni a bőr teljes rétegébe. Így az eredmény: feszes, egészséges, sugárzó bőr!

Az OxyGeneo™ kezelés minden évszakban és minden bőrtípusra ajánlott, kismamáknál is biztonsággal elvégezhető.

A kezelés tartalmazza a teljes arc, nyak, dekoltázs területét.

 

Minden OxyGeneo™ 3 az 1-ben kezelés

 • Gyengéden hámlaszt
 • Oxigenizál
 • Mélyen hidratál, táplál és ránctalanít

 

REVIVE kezelés

vörös algával, koffeinnel, antioxidánsokkal a finom és mélyebb ráncokra.


BALANCE kezelés

bambusz szénnel a zsíros, pattanásos, aknés, egyensúlyát vesztett bőrre.


ILLUMINATE kezelés

C-vitaminnal, kojic-savval a pigmentfotos, egyenetlen tónusra és a szürke, fáradt bőrre.


DETOX kezelés

zöld tea kivonattal, méregtelenít, a környezeti hatásoktól irritálódott bőr számára.


HYDRATE kezelés

kék spirulinával a száraz és vízhiányos bőr számára.


GLAM kezelés

24 K valódi arannyal, egy igazi luxus élmény a bőrnek. Fokozza a bőr ragyogását, kollagén szintetizáló és feszesítő hatású.