Relaxációs masszázs

Lazító masszázsra nagyobb szükségünk van, mint valaha, mivel a napjainkban a stressz egyre több panaszt és betegséget vált ki.

Rohanó világunkban, amikor nincs elegendő időnk magunkra, kapcsolataink üzletiesek, érzelem mentesek, akkor kell egy pillanat, amikor megállunk, ellazulunk egy terapeuta erős férfi kezei alatt. Átvesszük nyugodt rezgéseit, engedjük testünknek, hogy elernyedjen, felfrissüljön.

A  relaxációs masszázs izomlazító, nyugtató, feszültségoldó hatású, általa érezzük, hogy törődnek velünk, figyelnek ránk, hogy biztonságban vagyunk. Ha fáradtnak érzed magad, esetleg nyugtalan, kimerült, stresszes vagy, akkor ne habozz, jelentkezzél a kényeztető relaxmasszázsra.

A relax masszázs az egész testet ellazítja, segít visszanyerni fizikai és testi- lelki egyensúlyunkat, idegrendszeri hatása miatt különösen pihentető.

 

Babor Spa Shaping - Anti-aging, feszesítő, alakformáló teljes testmasszázs

Anti aging feszesítő masszázs

A Babor Spa Shaping for body finom wellness-illatával, és a növényi őssejtkutatásokon alapuló tudásával együttesen kínál egyedülálló spa-élményt. A barkócaberkenye (sorbus torminalis) gyümölcseinek őssejtjeiből származó aktív, öregedésgátló összetevői segítenek hozzá a feszesebb bőrhöz, és az újraformázott sziluetthez. Az öregedésgátló BABOR SPA testápoló termékek védik a bőrt a korai bőröregedéstől és a környezeti hatások okozta stressztől, és hagyják, hogy a kényeztetés páratlan pillanatait élvezni tudd.

 

Barbpr Spa masszázs

Babor Spa Energizing - élénkítő, frissítő teljes testmasszázs

A Babor Spa Energizing lime mandarin felkelti az érzékeidet, és fokozza energiádat. A pezsgőkörtéből nyert őssejtkivonatok védenek a korai bőröregedéstől, és védik a bőrt a negatív környezeti stressztől. A gyümölcsös mandarin és savanykás lime pezsdítő illatának revitalizáló hatása van a testre, elmére, valamin t a lélekre, és reggeli ébresztőként szolgál. A bőr simább, feszesebb, intenzíven hidratált. A bőr láthatóan simább, feszesebb, intenzíven hidratált.

 

Japán fiatalító arcmasszázs

Mi pontosan a japán fiatalító arcmasszázs?

Ez egy régi, különleges masszázstechnika, melyet nem csak az arcon végzünk, hanem a nyakon, dekoltázson, vállon is. Elsősorban vérpezsdítő, keringés-helyreállító hatású, de rendszeres alkalmazásával a ráncok is kisimulnak.

A masszírozó mozdulatok hatására stimulálható a kollagéntermelés,célja az arcizmok valamint a nyirokkeringés erősítése, a felgyülemlett folyadék elvezetése.

 

Talpmasszázs

A talpmasszázs a világ egyik légősibb gyógymódja, amivel oldani tudjuk bizonyos szervek vagy testrészek feszültségét, melyekre kezeléstől függően nyugtatólag vagy serkentőleg hat. Tudományosan nincsenek bizonyítva a talpmasszázs jótékony hatásai, azonban van kutatás, mely már beszámolt azokról.

 

Így működik a talpmasszázs

Testünk minden része össze van kötve a talpunk egy területével. A talpmasszázs során utóbbiakra fejtünk ki nyomást, aminek hatására egy impulzust küldünk az épp érintett szervnek vagy ízületnek. Ezek az idegpályákon keresztül stimulálva lesznek, továbbá a vérkeringés is felerősödik. Ezzel az alternatív gyógymóddal olyan öngyógyító folyamatok aktiválódnak, melyek azt megelőzően hosszú ideig blokkolva voltak. A talpmasszázs különlegessége, hogy nem ott történik a kezelés, ahol a probléma vagy a tünet jelentkezik, azaz közvetett a hatása. A szakemberek pontosan tudják, hogy a talpunkon melyek azok a pontok, melyek kezelésre szorulnak, ugyanis ezek sok esetben valamilyen módon feltűnőek, esetleg kemények.

 

Talpmasszázs pozitív hatásai

Számos különböző módja van a talpmasszázsnak, melyek hatása is eltérő, de mindegyikben közös, hogy enyhíthetőek velük az olyan panaszok mint például a hátfájás, az emésztési zavarok, a fejfájás, továbbá különféle izomgörcsök. Ezeken kívül anyagcserezavarok esetén is alkalmazható a talpmasszázs, de akár különféle bőrbetegségeknél, keringési problémáknál, légzőszervi megbetegedéseknél, gyomor-bélrendszeri panaszok esetén, ízületi betegségeknél és hólyag- vagy veseproblémáknál is. Az olyan személyek esetében is ajánlott alkalmazni, akik gyakran nyugtalanok vagy érzelmileg instabilok. Ennek oka, hogy a talpunk az idegpályákon keresztül össze van kötve a szervekkel, a gerincvelővel, az aggyal és a fejjel is. Stressz, kimerültség vagy alvászavarok esetén szintén jótékonyan hathat a talpmasszázs.