Általános iskolás koromban már tudtam, hogy kozmetikus leszek! Szüleim pályaválasztási feltérképező és segítő kérdéseikre mindig határozott ,,Kozmetikus akarok lenni, szépíteni szeretnék” választ adtam. Így indultam el e szépítő szakma első lépcsőfokain, feljebbjutásomban kiváló tanárok és a még kiválóbb mestereim segítettek. Tőlük kaptam útravalóként a kozmetikus, sminkes szakma alapköveit, a tökéletességre való törekvés és a folyamatos fejlődés, tanulás igényét.

2007-ben megnyitottam saját üzletemet, az Enchanter Szépségszalont, amely mára már sok vendégnek ad ,,otthont”. Célom, hogy mindenkor magas színvonalon igényes, szép környezetben tudjam megadni a nőknek és férfiaknak egyaránt járó nyugalom, pihenés lehetőségét a kozmetikai kezelések közben. Kezdetektől a Belnatur kozmetikai termékcsaláddal dolgozom.

Esküvői smink
esküvői smink

2008-ban diplomát szereztem a Pécsi Tudomány Egyetemen a kozmetikus szakoktatói szakon, így szalonomban tovább folytattam a kozmetikus tanulók gyakorlati oktatását. Ezzel párhuzamosan a Corvin Köz Oktatási Központban 2013-as és 2014-es évfolyam gyakorlati szakoktatója voltam.

2022. OMC világbajnokságra készült sminkem
2022. OMC világbajnokságra készült sminkem

2022. OMC világbajnokságra készült sminkem

A sminkelés soha nem került mellékvágányra! Ez idő alatt is fáradhatatlanul tanultam, gyakoroltam. Sokat köszönhetek Mesteremnek, Kovács Barbarának, aki folyamatos tréningezése mellett 2013-ban a müncheni Európa-bajnokságon 1. helyezést értem el az alábbi munkámmal:

A 2013-as év az Európa-bajnoki cím mellett még a Mesterlevél megszerzését tartogatta számomra.

A 2013-as év az Európa-bajnoki cím mellett még a Mesterlevél megszerzését tartogatta számomra.

Kifogyhatatlan lendületemet a szakmai elhivatottságom és a szépség iránti belső igényem adja. Remélem, hamarosan Önt is Vendégeim között üdvözölhetem.

Forduljon hozzám bizalommal!

Árlista

Telefon: 0620/442-0394