Gabriella 2015-ben álmai megvalósításának útjára lépett, és egy merész váltással, az Óvónői pályát

Szó szerint saját bőrén tapasztalta, hogy a megfelelő és professzionális ápolási - kezelési folyamatokkal milyen radikális és rendkívüli változásokat lehet eszközölni a bőrminőség javításán. Hitvallása, hogy drasztikus beavatkozások nélkül, a lehető legtöbbet hozza ki klienseiből, és maximálisra fokozza szépségüket.

Annyira magával ragadta a szépség varázslatának világa, hogy úgy érezte szeretne egy olyan helyet megteremteni, ahol minden vendég királynőnek/ királynak érezheti magát. Pontosan ez a különlegessége a Diamond Beauty - Medical szalonnak. Nem csupán a szolgáltatások maximális minőségére fókuszál, hanem minden apró részlet eleganciát és kifinomultságot sugároz.

A barátságos atmoszféra annak is köszönhető, hogy a dolgozók szinte egytől - egyik régi ismeretségből adódnak. Célja a szalon kialakításánál az volt, hogy minden korosztály számára, barátságos légkört és luxus környezetet megteremtve, minden szolgáltatás egy helyen elérhető legyen. Távol a város zajától, időt megkímélve. A Szalon, Gabriella személyiségét tükrözi. Kedves, barátságos, elegáns, és kifinomult. Maximális elégedettségre törekszik az ide betérő vendégek számára.

Árlista

Telefon: +36 70 945 0264