Az oxigén az élet elixírje!

Az oxigén elengedhetetlen lételemünk, életünk alapegysége. A bőrnek folyamatosan energiára van szüksége, hogy a sejtosztódás és az ATP szintézis tökéletesen működjön. Ebben segít az oxigén, mely megfelelő mennyiségben garantálja, hogy az egészséges sejtek osztódjanak. A tiszta oxigén felfokozza a sejtlégzést, a sejtek anyagcseréjét, élénkíti a vérkeringést és felgyorsítja az öngyógyító folyamatokat. Az arcbőr így friss, feszes és szép marad.

Transzdermális hatóanyagok

A TRD oxigénterápia kezelések alkalmával nagy mennyiségű, megtisztított oxigént és transzdermális bőrfiatalító hatóanyagokat juttatunk a bőrbe. Az oxigén és a transzdermális hatóanyagok a bőr felső rétegén keresztül az epidermis mélyebb rétegeibe hatolva aktív hatóanyag raktárakat képeznek.  A TRD oxigénterápiához használt OXYjet géppel bejuttatott anyagok kétszer gyorsabban és hatékonyabban alkotnak hatóanyag raktárakat. Az eljárás ezáltal kíméletes, fájdalommentes és ultra-hatékony.* A kezelések egy-egy fő aktív hatóanyag köré épülnek.

(*2007. november, Exeter Egyetem bőrgyógyászati osztályán, Cornwall Királyi Kórházában végzett kísérlet alapján.)


ŐSSEJT – Tengerparti iringó őssejt

Rendíthetetlen pajzs a bőröregedés ellen.
A tengerparti iringó őssejtjei új erőt adnak a bőr regenerálódó képességének. A tengerparti iringó szélsőséges környezeti viszonyok közt növekszik, és több ezer év alatt különleges védelmi mechanizmusokat épített ki, melyekkel védőpajzsot emel a bőr öregedése ellen.

HIALURONSAV – Liposzómás kapszulába zárt hialuronsav
A hatóanyagok szupersztárja.

A hialuronsav önmagában rendkívül hatékonyan állítja vissza a felső hámréteg hidratáltságát, azonban a mélyebb rétegekbe már nem jut be. Ezért használjuk a transzdermális bejuttatáshoz a liposzómás kapszulába zárt hialuronsavat, amely a körülötte lévő értékes növényi olaj és az oxigén segítségével eredményesen jut be a legmélyebb rétegekig.

PEPTID – Acetyl Tetrapeptid-40
Az érzékeny bőr védelmező lovagja.

Az Acetyl Tetrapeptid-40 olyan gátló peptid, amely a legeredményesebben fogja vissza az interleukinek által kiváltott gyulladásokat. Fényvédő hatása miatt a napsugarak okozta káros, gyulladáskeltő hatása ellen is védőpajzsot képez a bőrben.

A kezelésekhez használt minden termék illatanyagoktól, parabénektől és ásványi olajoktól mentes.