MESOFILL- R Mezopen

A tűhenger továbbfejlesztett, új generációs változata kíméletesebb és precízebb a tűhengernél. Orvosi acélból készült steril mikro-tű vagy nano –tű modul a tűt nagy sebességgel, függőlegesen fel- le mozgatja. 

A MesoFill-R anti-aging kezelések célja:

  • hegkezelés
  • ránckezelés
  • bőrfeszesítő lifting kezelés
  • hidratáló kezelés
  • megereszkedett, petyhüdt bőr kezelés
  • pigment halványítás

Peptide Eyes Cocktail

A tripeptidet és tetrapeptidet tartalmazó sterilizált peptidkoktél igazi high-tech szemkörnyék ápoló hatóanyag, melynek segítségével sokkal látványosabb javulást érhetünk el a szemkörnyéken mint az általánosan arcra szánt koktélokkal. Hármas hatásával sikeresen veszi fel a harcot a szemkörnyéki táskák, karikák és ráncok (szarkalábak) ellen. Miközben a simaizmokat lazítja, és a kötőszövetet feszesíti, pozitívan hat a mikrocirkulációra is. A szemkörnyéken rendszeresen alkalmazva a szembetűnő problémák javulnak, a tünetek enyhülnek.

Hyaluronic AcidMW 2%

Ez az orvosi gyakorlatban is használt, biotechnológia úton (fermentációval) előállított majd sterilizált közepes molekulatömegű hyaluronsav kiválóan alkalmas a bőr nedvességtartalmának növelésére, feltöltésére. A közepes molekulatömegű hyaluron nagy előnye, hogy a bőr mélyebb rétegébe is képes bejutni és ott kifejteni pozitív hatását. Az irha rétegének hidratálása mellett kiválóan erősíti a védőréteg ellenállását, bőrnyugtató és UV védő hatása is jelentős. Rendszeres alkalmazásával a bőr nedvességháztartása kiegyensúlyozódik, bőrfeltöltő hatása egy egészséges bőrképletet eredményez hosszú távon. A 2%-os hatóanyagkoncentráció nagy előnye, hogy az 1%-oshoz képest jóval nagyobb a hatóanyagtartalma és a konzisztenciája is optimálisabb a mezoterápiás kezelésekhez

EGF Cocktail – Növekedési faktorokkal

Ez a növekedési faktorokat tartalmazó sterilizált koktél aktivizálja a sejtek osztódását, anyagcseréjét és fehérjeszintézisét. A bőr regeneratív folyamatait beindítja, ellensúlyozza az öregedés látható jeleit. Kiváló sejtmediátor! Jelentősen felgyorsítja a sejtosztódást, gátolja a lebontó folyamatokat, tökéletesíti a szöveti regenerációt. Serkenti a fibroblasztok újratermelődését az irharétegben, melynek hatására a kollagén rostállománya dúsabb, tömegesebb lesz. Az EGF hatóanyagával kezelt bőr textúrájában, színében, teljes egészében szembetűnő javulást idéz elő.

Argireline 5%

Botox hatású természetes peptidek kombinációja ellazítja a mimikai izmokat,ennek következtében csökken a ráncok kialakulása. Lágyabb tekintetet eredményez.

C- vitamin 20%

Elősegíti a kollagén szintézist, ránctalanító , antioxidáns, pgmentfolt halványító.