Az EunSung Comfort Line az arckezelésben igazán hatásos Thermális RF (Lövés és Rubbing) minőségi, hosszú élettartamú tipekkel.

Előnyök

  • a tudomány által bizonyítottan eredményes  arckezelő technológiát tartalmaz (multipoláris RF, soft lézer, LED és Thermális RF)
  • látványos arckezelési eremdények érhetők el vele
  • bőrfiatalítás arcon
  • lifting
  • kontúring

Thermális Rádiófrekvencia – 4 MHz

EunSung Comfort Line Thermális RF - RubbingA thermális-pásztázó tip esetén az RF hőenergiája non-ablatív módon, a bőrfelszín károsítása nélkül hatol be a bőr mélyebb szöveteibe, ahol stimulálja a fibroblaszt sejtek működését, elősegítve a kollagén termelődést. A pásztázó kezelőfej lehetővé teszi a nehezen hozzáférhető és az íves arcterületek kezelését, mint például a szemek vagy az ajak környéke.

EunSung Comfort Line Thermális RF - lövés üzemmódhozA lövés tip használatakor a thermális RF hőenergiája mélyen a bőrbe penetrál, ahol a megnövekedett hőmérséklet hatására a megereszkedett kollagén rostok összezsugorodnak jól láthatóan feszesebb bőrt eredményezve már az első kezelési alkalom végén. A kezelés hosszú távú eredménye, hogy a 4 MHz-es frekvenciájú, bipoláris RF energia stimulálja a kollagént és elasztint termelő fibroblaszt sejtek működését, amelynek hatására hosszabb távon tartós eredményeket nyújtó kollagén újratermelődés indul meg a bőrben.

A thermális RF technológia az elasztin és kollagén rostok összehúzása és termelődésük stimulálása által segíti elő a bőr feszesedését és növeli a rugalmasságát. Ezáltal arcfiatalító, ránctalanító hatást ér el a kezelt területeken.